Hi podreu menjar:
Pica-Pica amb calçots
Menú Pica-Pica (2012)
Pica-Pica a taula
Carpaccio de Bou HARRY’S BAR amb espurnes de parmesà, Encenalls de pernil Ibèric amb coca del mossèn,
Patates braves de “LA BARCA”, Coca amb escalivada i anxoves,
Cassoleta de cap-i-pota per sucar-hi pa, Teula de calçots fets a la brasa amb la seva salsa,
Calçots per senyorets (fets en tempura) i les nostres carxofes al forn amb una picada de fruits secs
Un segon plat a escollir
Costelles de Cabrit arrebosssades (Suplement 2€), Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet,
Suprema de lluç amb pernil i tomàquet a l'all cremat, Fricandó de vedella amb bolets,
Raviolis de foie a la crema de ceps (Suplement 2€), Entrecot de vedella a la brasa amb
acompanyament (Suplement de 3€), Filet de Bou a l'oporto i foie,
Un plat ple de contrastos (Suplement de 5€), Peu de Porc amb cargols, Espatlla de xai amb peres,
Rap amb el seu rostit de cebetes i llenegues al romaní (Suplement 4€)
Un postre a escollir
Mojito en copa (Crema de llimona i granitzat de menta), Crema Catalana cremada,
Postres de mel i mató (producte típic de la zona), Coulant de xocolata,
Carpaccio de fruita natural amb el seu gelat, Cardinal de nata amb xocolata calenta,
Pastía de celebració (Suplement 3€).
Preu: 29,90€/Persona Inclou Aigua, Vi o Cava de la Casa.
El podreu trobar a:
Carretera de Abrera - Manresa km. 13
Monistrol de Monsterrat (Barcelona)
Contacte:
www.restaurantlabarca.net
93 835 02 59
Email: info@restaurantlabarca.net