Hi podreu menjar:
Pica-Pica Gourmet
Menú Pica-Pica (2012)
Crema tíbia de calçots a la brasa amb caviar i romesco, Tàrtar de salmó amb reducció de soja,
Canapè de pernil d’ànec i confitura de poma, Mini caneló de carn de perol i foie amb beixamel de ceps,
Mandonguilles amb salsa de tamarindo, Mandonguilles amb salsa de tamarindo, Tastet de garrí amb codonyat,
Cassoleta de tripa de bacallà amb cigrons i espinacs
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR: Pluma de porc ibèric a la graella, Entrecot de llom baix amb salsa Cafè de París,
Lluç d’ham amb salsa hermitage, Rapet de la costa amb tàrtar de mariscs i infusió de farigola
POSTRES: Pastisseria de la casa o Xarrups o gelats fets a Mas Solà
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
Preu: 30€/Persona.
El podreu trobar a:
Carretera de Sils, km2
Santa Coloma de Farnés (Girona)
Contacte:
www.massola.com
972 840 848
Email: massola@massola.com